
SPECIAL OFFERS
ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 1ΧΡΣ
Χάρτινες φόρμες ψησίματος 1 χρήσης
Σε 3 σχέδια (Καφέ/Μαύρο - Μαύρο - Χριστουγεννιάτικο κόκκινο)
Διαστάσεις Καφέ/Μαύρο 18x7,7x5,7 εκ.
Διαστάσεις Μαύρο 20,2x6,8x6,2 εκ.
Διαστάσεις Κόκκινο 20x6,5x5 εκ.
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΤΕΡ IB 500LV DYNAMIC
IB500LV μοτέρ BLD160 για ραβδομπλέντερ
Επιλέξτε την κεφαλή και έπειτα προσθέστε και το αξεσουάρ που επιθυμείτε (μπάρα 300mm, μπάρα 400mm, μπάρα 500mm, σύρμα)
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
- Επαγγελματικό μοτέρ για μίξερ χειρός ιδανικό για καταστήματα παγωτού, ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια και ξενοδοχεία.
- Απαραίτητο για υγρές παρασκευές όπως σούπες, σάλτσες, πουρέ φρούτων και λαχανικών.
- Με εργονομική λαβή για τον χειριστή, κατασκευασμένο από υλικό υψηλών προδιαγραφών, ανοξείδωτα μαχαίρια και καμπάνα για επαφή με τρόφιμα.
- Άνεση στη χρήση και ευκολία στην συναρμολόγηση μετά τον καθαρισμό.
- Με θερμικό ρυθμιζόμενο μπουτόν (VV) προστασίας από υπερφόρτιση.
- Πωλείται με διαφορετικούς ανοξείδωτους άξονες καθώς και με σύρμα.

ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟ 3/16
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ DICK 2006-18EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΠΑΓΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΑΥΡΟ 100Μ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR