
SPECIAL OFFERS
ΛΑΒΙΔΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΙΝΟΧ
ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ GARBY 9KG
Ιδανικός για το πλύσιμο και καθαρισμό πατατών
- Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή (18/10)
- Διάφανο πλαστικό καπάκι για τον έλεγχο της διαδικασίας
- Διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι του για το άμεσο σταμάτημα της λειτουργίας
- 1 ταχύτητα
- Διακόπτη τύπου Button On/Off
- Διακόπτη έκτακτης ανάγκης για άμεσο σταμάτημα
- Χρονοδιακόπτης διάρκειας 5 λεπτών
- Είσοδος παροχής νερού
- Σωλήνας εξόδου φλούδας
ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ FACEM 12EL ECO ΙΤΑΛΙΑΣ
Κρεατομηχανή Facem 12EL
- Κατασκευασμένη από επεξεργασμένο σίδηρο
- Ταψί από ειδικό πλαστικό για τρόφιμα
- Ταχύτητα περιστροφής (στον σαλίγκαρο) 150 στρ./λεπτό
- Παραγωγή 60 κιλά την ώρα
- Ιδανική για δουλειές παντός είδους
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΤΖΙΝ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ ΔΙΧΡΩΜΙΑ SW5106
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR