ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΛΑΒΙΔΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΙΝΟΧ

4,00
Λαβίδα κουκουνάρα Inox
  • Κατάλληλη για σερβίρισμα
  • Πάχος 1,2mm
  • Διάσταση 30cm
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ GARBY 9KG

Ιδανικός για το πλύσιμο και καθαρισμό πατατών
  • Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη  κατασκευή (18/10)
  • Διάφανο πλαστικό καπάκι για τον έλεγχο της διαδικασίας
  • Διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι του για το άμεσο σταμάτημα της λειτουργίας
  • 1 ταχύτητα
  • Διακόπτη τύπου Button On/Off
  • Διακόπτη έκτακτης ανάγκης για άμεσο σταμάτημα
  • Χρονοδιακόπτης διάρκειας 5 λεπτών
  • Είσοδος παροχής νερού
  • Σωλήνας εξόδου φλούδας
Κατάλληλος για Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Catering Το μηχάνημα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς CE για την υγιεινή και την ασφάλεια ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ FACEM 12EL ECO ΙΤΑΛΙΑΣ

Κρεατομηχανή Facem 12EL
  • Κατασκευασμένη από επεξεργασμένο σίδηρο
  • Ταψί από ειδικό πλαστικό για τρόφιμα
  • Ταχύτητα περιστροφής (στον σαλίγκαρο) 150 στρ./λεπτό
  • Παραγωγή 60 κιλά την ώρα
  • Ιδανική για δουλειές παντός είδους
Δέχεται εξτρά εξάρτημα χωνί για λουκάνικα και εξάρτημα για σάλτσα Ζητήστε μας Προσφορά

ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΤΖΙΝ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ ΔΙΧΡΩΜΙΑ SW5106

22,00
Ποδιά Στηθούρι Λαιμού τζιν
  • Ελληνική ραφή
  • Με οδηγό για να προσαρμόζεται στο ύψος που θέλετε
  • Τζιν σταθερό ύφασμα
  • Διχρωμία στις τσέπες
  • Διαθέσιμο και σε διαφορετικούς χρωματισμούς
  • Μάκρος ποδιάς 87εκ
Κωδικός SW5106 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%  

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!