
SPECIAL OFFERS
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ ΛΑΒΗΣ 15ΕΚ 200τμχ
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ 12CM
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ LA MINERVA 16 ΘΕΣΕΩΝ UV-ΛΑΜΠΑΣ
Αποστειρωτής UVC LA MINERVA OMEGA GROUP
- Πλήρης ανοξείδωτη κατασκευή με μαγνητική πόρτα από plexi-Glass
- Με ανοξείδωτο πλέγμα στήριξης μαχαιριών για 100% αποστείρωση
- Αποστείρωση λάμας και λαβής με ακτίνες UVC(Ultraviolet Light, wave lenght 256 nm)
- Αυτόματη διακοπή λειτουργίας με το άνοιγμα της πόρτας
- Με χρονοδιακόπτη
- Συμμόρφωση με τους κανόνες HACCP
- Εύκολη τοποθέτηση στο τοίχο
- Iδανικός για κρεοπωλεία, Super Markets, βιομηχανίες κρεάτων, ξενοδοχεία
- Χώρα προέλευσης: Ιταλία
ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ GARBY KR 32 4GNC
ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤ'ΕΠΟΛΟΓΗ ΜΑΥΡΟ-ΜΠΟΡΝΤΩ
- Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή (18/10) με μονοκόμματο καπάκι και ταψί
- Με ψυκτικό κύκλωμα για τέλεια ψύξη στο ταψί και στην μπούκα διατηρώντας το κρέας σε άριστη κατάσταση
- Το κοπτικό σύστημα της κρεατομηχανής αφαιρείται εύκολα για τον καθαρισμό του
- Αθόρυβη λειτουργία μοτέρ μειωτή αλλά και του ψυκτικού μηχανήματος
- Δυνατότητα τοποθέτησης ειδικού χωνιού για παρασκευή λουκάνικων
- ΤΥΠΟΣ : KR 32 4GNC
- Προστατευτικό ταψιού στην υποδοχή κρέατος
- Καπάκι διάφανο υψηλής αντοχής που δεν σπάει
- Όργανο ένδειξης θερμοκρασίας με δυνατότητα ρύθμισης.
- Διακόπτη τύπου Button On/Off.
- Διακόπτη έκτακτης ανάγκης για άμεσο σταμάτημα του μηχανισμού της κρεατομηχανής.
- Διακόπτη αναστροφής
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ PL25 174τμχ
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
- Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
- Σε λευκό και μαύρο και κίτρινο χρώμα ανάλογα με τις ανάγκες σας
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR