
Sale products
SPECIAL OFFERS
ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΟΥΛΙ 25x43cm
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΑΝΤΙΩΝ
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ SICO 30EK
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ICEL 3409.30EK
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ LA MINERVA Α/Ε 182
Πριονοκορδέλα πάγκου La Minerva A/E 182
- Κορυφαία απόδοση σε ασυναγώνιστη τιμή
- Κατάλληλο για βιοτεχνίες και χώρους εστίασης
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- Γερή κατασκευή με ισχυρό, σταθερό τραπέζι εργασίας
- Λιτές γραμμές για εύκολο καθαρισμό
- Αποσπώμενη ξύστρα για τον καθαρισμό της λεπίδας και ανοξείδωτο ταψί συλλογής ρινισμάτων
- Υψηλής ταχύτητας μοτέρ, ηλεκτρονικό φρένο
- N.V.R. συσκευή ασφαλείας χαμηλής τάσης (24V), με διακόπτη εκκίνησης, διακοπή έκτακτης ανάγκης και διακόπτη ασφαλείας
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR