
SPECIAL OFFERS
ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ GARBY 15KG
Ιδανικός για το πλύσιμο και καθαρισμό πατατών
- Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή (18/10)
- Διάφανο πλαστικό καπάκι για τον έλεγχο της διαδικασίας
- Διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι του για το άμεσο σταμάτημα της λειτουργίας
- 1 ταχύτητα
- Διακόπτη τύπου Button On/Off
- Διακόπτη έκτακτης ανάγκης για άμεσο σταμάτημα
- Χρονοδιακόπτης διάρκειας 5 λεπτών
- Είσοδος παροχής νερού
- Σωλήνας εξόδου φλούδας
ΖΥΓΑΡΙΑ DIGI SM-100PCS PLUS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΙΛΙΑ 12CM
ΓΑΝΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΡΠΟΥ S
ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 70Χ120cm 100ΤΜΧ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR