
Sale products
SPECIAL OFFERS
ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ALASKA TC32
Κρεατομηχανή ψυχόμενη ALASKA TC-32
- Eξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη μπούκα, σαλίγκαρος, βολάν
- Ισχυρός μειωτής λαδιού για καλύτερη απόδοση
- Αθόρυβη με Ιταλικό μοτέρ και Ιταλικό μειωτή
- Διαθέτει προστατευτικό στην υποδοχή του κρέατος
- Λειτουργεί με γρανάζια από ατσάλι
- Τριφασικό μοτέρ
- Με λειτουργία όπισθεν
- Ιδανική για Kρεοπωλεία, Super market
- Διατίθεται και μονοφασική

ΠΑΝΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ SANITAS 5ΤΜΧ
Πανί Sanitas Professional από μικροϊνες υψηλής πυκνότητας και απορροφητικότητας
- Ιδανικό για κάθε χρήση (υγρό ή στεγνό, με ή χωρίς καθαριστικά υγρά)
- Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες (γυαλί, πορσελάνη, ξύλο, μέταλλο, μελαμίνη κλπ)
- Συστήνεται για ευαίσθητες επιφάνειες
- Ενδείκνυται για τον καθαρισμό χώρων ξενοδοχείων, νοσοκομείων, γραφείων, μαζικής εστίασης, παραγωγής και παρασκευής φαγητών κλπ
- Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός επιφανειών χωρίς να αφήνει χνούδι
- Αφαιρεί σκόνη, λιπαρούς ρύπους και επίμονη βρωμιά χωρίς να χαράζει
- Χρησιμοποιείται στεγνό ή νωπό με νερό
- Μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς να χάνει την αποδοτικότητά του
- Extra απορροφητικό
- Δεν αφήνει ίχνη
- Κατάλληλο για επαγγελματίες
- Διάφορα χρώματα
ΣΑΤΗΡΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 32EK
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF DUE CIGNI ARNE CUOCO 20ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni στην κουζίνα σας. Η γραμμή Arne από την Ιταλία βασίζεται στην ομορφιά και τη χρησιμότητα.
Design by Jens Ansø
- Λεπίδα από χάλυβα: ανοξείδωτο ατσάλι sandvik 12C27
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Κυρτή Λαβή: μαύρη HPL
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 20 cm - 7,87 "
- Συνολικό μήκος: 34 cm - 13,39 "
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0,12 "
- Βάρος: 260 γρ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF KASUMI GYOTO VG10 HAMMER 20ΕΚ
Μαχαίρι Chef 20 εκατοστών της σειράς Hammered της Kasumi . Είναι σχεδιασμένο για όλες τις κοπές στην κουζίνα. Ιδανικό για μεγάλες και μικρές κοπές αλλά και για φιλετάρισμα.
- Με κυρτή λάμα που επιτρέπει πλήρη επαφή σε όλο το μήκος στο ξύλο κοπής
- Πυρήνας σκληρού κράματος ατσαλιού με άνθρακα VGold 10
- Λεπίδα σκληρή και εξαιρετικά κοφτερή έως και 15° και πολύ ανθεκτική σε οξείδωση και φθορά, με σκληρότητα 59-60 HRC.
- Η λαβή είναι φτιαγμένη από πολυμερές πολυακετάλης και ρητίνης, (ΡΟΜ) , με χαμηλό συντελεστή τριβής και εξαιρετική αντοχή στην φθορά, ειδικά σε βρεγμένο ή υγρό περιβάλλον. Η λαβή ασφαλίζει επάνω στο μέταλλο του μαχαιριού (tang) με δύο inox πιρτσίνια.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR