
SPECIAL OFFERS
ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 80Χ125cm 100ΤΜΧ
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF SICO YANAGI
ΣΑΚΑΚΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΙΑ
Σακάκι κρεοπωλείου με διχρωμία στον γιακά και στην τσέπη
- Ελληνική ραφή
- Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
- Σε αντρικά και γυναικεία νούμερα
- Διαθέσιμη σε χρώματα: Λευκή ρόμπα / Μαύρη ρόμπα / Κόκκινη ρόμπα / Μπλε ρόμπα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ ICEL 3854-15ΕΚ
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ 21,5 Χ 3,2 200ΤΜΧ
Καλάμια μπαμπού για σουβλάκια 21,5χ3,2 εκατοστών
- Ιδιαίτερα ανθεκτικά ξυλάκια για σουβλάκια
- Αντοχή στην θερμότητα
- Εξαιρετική ποιότητα χωρίς απώλειες και χωρίς ακίδα
- Ιδανικά για κρέατα, λαχανικά, τυριά και αλλαντικά
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR