
SPECIAL OFFERS
ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ LA MINERVA C/E TV
Πολυκοπτικό μηχάνημα της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Minerva Omega Group που κόβει φέτες, κύβους και ζουλιέν φρούτα, λαχανικά, τυριά, μοτσαρέλα, ψωμί, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα.
Κατάλληλο για εστιατόρια, catering, πιτσαρίες, fast foods, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, κέντρα επεξεργασίας τροφίμων.
- Κόβει και τρίβει τυριά, φρούτα, λαχανικά, σοκολάτα
- Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτους δίσκους E2, E3, Z4, V
- Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου
- Αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα
- Περιλαμνάνεται στην τιμή 1 δίσκος της επιλογής σας
- Δίσκοι κοπής "Ε2" και "Ε3" για ψιλοκομένα πατατάκια, πατάτες, γογγύλια, λάχανα, αγγούρια, καρότα, αγκινάρες, κρεμμύδια, μανιτάρια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, μάραθο
- Δίσκος κοπής "V" για παρμεζάνα, ξηρό ψωμί, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα
- Δίσκος κοπής "Z4" για καρότα, σέλινο, πατάτες, γογγύλια, κόκκινο λάχανο, ρίζες, ελβετικό τυρί, μοτσαρέλα
ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ GRILL 38×28 – 32×22
- Χειροποίητες πιατέλες για μπριζόλες, ανάμεικτα γκριλ, burgers
- Πιστοποιημένες, κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα πιατέλες από ξύλο καστανιάς
- Πληρούν την ποιότητα και τα πρότυπα για ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα διασφαλίζοντας την ασφάλεια της επαφής με τα τρόφιμα και τη συμμόρφωση σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς
- Στιβαρή και ανθεκτική, βελτιώνει και αναδεικνύει την τέλεια παρουσίαση φαγητού
- Κατάλληλες για όλους τους τύπους φαγητού & ποικιλίες κρέατος
- Ιδανικές για επαγγελματική και οικιακή χρήση
- Καθαρή μασίφ ξυλεία καστανιάς, ανθεκτική στις γρατσουνιές
- Μέγιστη αντοχή & μακροζωία
- Οικολογική επεξεργασία ξύλου - μη τοξική
- Επαγγελματική βιωσιμότητα για σκληρή, ολοήμερη χρήση
- Υγιεινή και εύκολο στο καθάρισμα
- Με λούκι περιμετρικά και θήκη για ντιπ
- Διαστάσεις 38χ28cm
- Διαστάσεις 32χ22cm
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ SOLINGEN 2099 13ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK 2348-26EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR