
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙΑ GIESSER PREMIUMCUT ΣΕΤ 2ΤΜΧ 1988 2 rd
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΟΔΙΑ PVC TAFTAS ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΥΡΗ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Ποδιά Τaftas αδιάβροχη
- Αδιάβροχη
- Υλικό: PVC με επικάλυψη PU
- Διαθέσιμο σε χρώμα: Μαύρο/Πορτοκαλί
- Ρυθμιζόμενος λαιμός (ανάλογα με το ύψος)
- Πολύ ελαφριά και υψηλής αντοχής
- Ενδείκνυται για κονσερβοποιία, μαζική εστίαση, καθαριότητα
ΛΑΔΑΚΟΝΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ SW5105
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR