
SPECIAL OFFERS
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) GHIZZONI V35
Επιτραπέζια συσκευή εξωτερικής αναρρόφησης
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market κλπ
- Μικρό επαγγελματικό
- Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση
- Συσκευασία με σακούλα vacuum γκοφρέ
- Χρήση σακούλας απλή ή μαγειρέματος souvide
- Με 1 μπάρα κόλλησης
- LED Οθόνη
ΓΑΝΤΖΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΙΝΟΧ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ DICK 2006-21EK
ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΔΟΡΑΣ ICEL 3741.16ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR