
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΔΟΡΑΣ ICEL 3741.16ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ & ΠΙΡΟΥΝΑ ΣΕΤ 2ΤΜΧ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1997 2 so
ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΗΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ (ΧΑΤΖΑΡΑ)
- Ελληνικής ραφής
- Με μακρύ κορδόνι για κάθε μέγεθος μέσης
- Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
- Διαθέσιμη σε διάφορες αντιστοιχίες χρωμάτων
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ DYNAMIC HLC-300
- Κόβει και τρίβει, τεμαχίζει τυριά, φρούτα, λαχανικά, σοκολάτα
- Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτους δίσκους
- Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου
- Αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα
- Ιδανικό για εστιατόρια, ξενοδοχεία και βιοτεχνίες τροφίμων
- 3 δίσκους κοπής για τρίψιμο: 3mm • 5mm • 7mm
- 2 δίσκους κοπής για κοπή σε φέτες: 3mm • 5mm

Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR