
SPECIAL OFFERS
ΒΕΛΟΝΑ ΙΝΟΧ ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ALTOGERM SPRAY
Ιοκτόνο – Μυκητοκτόνο – Βακτηριοκτόνο σπρέυ μονής αποδέσμευσης
- Ειδική σύνθεση με τεταρτοταγή άλατα αμμωνίου και γλουταραλδεΰδη
- Κατάλληλο για τον ιό Η1Ν1
- Ιδανικό για χώρους τροφίμων
- Ιδανικό για απολύμανση σε Ιατρεία, Σχολεία, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Οχήματα, Χώρους φροντίδας ηλικιωμένων, Αποθήκες
- Εύκολη και πρακτική εφαρμογή
- Εξαιρετικά αποτελεσματικό
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF SICO 2546.20
Μαχαίρι chef Sico 20 εκατοστών
- Ακρυλικη λαβή σε κόκκινο, κίτρινο ή μαύρο χρώμα
- Ανοξείδωτη λάμα, ιδιαιτέρως κοφτερή
- Ιδιαίτερη εμφάνιση
- Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΟΥΛΙ 25x38cm
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR