
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ (ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ) ΟΣΤΩΝ
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΙΛΙΑ 12CM
ΚΑΠΑΚΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜ ΙΝΟΧ 1/1
ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ 140Μ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR