
SPECIAL OFFERS
ΠΟΔΙΑ PVC ΜΑΡΜΑΡΑΔΩΝ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ LA MINERVA 16 ΘΕΣΕΩΝ UV-ΛΑΜΠΑΣ
Αποστειρωτής UVC LA MINERVA OMEGA GROUP
- Πλήρης ανοξείδωτη κατασκευή με μαγνητική πόρτα από plexi-Glass
- Με ανοξείδωτο πλέγμα στήριξης μαχαιριών για 100% αποστείρωση
- Αποστείρωση λάμας και λαβής με ακτίνες UVC(Ultraviolet Light, wave lenght 256 nm)
- Αυτόματη διακοπή λειτουργίας με το άνοιγμα της πόρτας
- Με χρονοδιακόπτη
- Συμμόρφωση με τους κανόνες HACCP
- Εύκολη τοποθέτηση στο τοίχο
- Iδανικός για κρεοπωλεία, Super Markets, βιομηχανίες κρεάτων, ξενοδοχεία
- Χώρα προέλευσης: Ιταλία
ΜΑΣΑΤΙ DICK 2000
ΜΑΣΑΤΙ FISCHER BARGOIN Ι245R
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR