
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF DUE CIGNI ARNE SANTOKU 19ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni στην κουζίνα σας. Η γραμμή Arne από την Ιταλία βασίζεται στην ομορφιά και τη χρησιμότητα.
Design by Jens Ansø
- Λεπίδα: ανοξείδωτο ατσάλι sandvik 12C27
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Κυρτή Λαβή: μαύρη HPL
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 19 cm - 7.48"
- Συνολικό μήκος: 33 cm - 12.99"
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0.12"
- Βάρος: 260 γρ
ΤΡΟΧΟΣ ΑΠΟ ΚΕΤΣΕ ΓΙΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑ
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ ICEL 3139-15ΕΚ
ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ GRILL Φ25 χ 1,9cm
- Χειροποίητες πιατέλες για μπριζόλες, ανάμεικτα γκριλ, burgers
- Πιστοποιημένες, κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα πιατέλες από ξύλο καστανιάς, σκασμένες
- Πληρούν την ποιότητα και τα πρότυπα για ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα διασφαλίζοντας την ασφάλεια της επαφής με τα τρόφιμα και τη συμμόρφωση σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς
- Στιβαρή και ανθεκτική, βελτιώνει και αναδεικνύει την τέλεια παρουσίαση φαγητού
- Κατάλληλες για όλους τους τύπους φαγητού & ποικιλίες κρέατος
- Ιδανικές για επαγγελματική και οικιακή χρήση
- Καθαρή μασίφ ξυλεία καστανιάς, ανθεκτική στις γρατσουνιές
- Μέγιστη αντοχή & μακροζωία
- Οικολογική επεξεργασία ξύλου - μη τοξική
- Επαγγελματική βιωσιμότητα για σκληρή, ολοήμερη χρήση
- Υγιεινή και εύκολο στο καθάρισμα
- Διαστάσεις Φ25 χ 1,9cm
ΚΟΦΤΗΣ ΨΩΜΙΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR