
SPECIAL OFFERS
ΖΥΓΑΡΙΑ DIGI SM-100PCS PLUS
ΣΚΕΥΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ
- Κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλα για φούρνο, ψυγείο, κατάψυξη
- Ιδανικό για κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, εργαστήρια τροφίμων
- Σε διάφορες διαστάσεις
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ 3/14
ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ AF 300 VOLANO
Ζαμπονομηχανή Vintage AF 300 VOLANO
Προαιρετικά: Βάση ζαμπονομηχανής
Ζητήστε προσφορά
- Μηχανή κοπής κρέατος σε φέτες σχεδιασμένη σε στυλ vintage που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εστιατόρια, μπαρ κρασιού, κλαμπ, πολυτελείς επαύλεις κ.λπ.
- Τα ανταλλακτικά που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει δακτύλιο προστασίας λεπίδας και είναι εύκολο να αποσυναρμολογηθεί για ενδελεχή καθαρισμό.
- Η λεπίδα είναι επαγγελματικών προδιαγραφών για μεγάλη αντοχή και αποτελείται από ενισχυμένο χάλυβα 100Cr6.
- Κομψό στιλ, βασισμένο σε χειροποίητη παραγωγή, με μαχαίρι που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον τεμαχισμό του προσούτο.
- Κόβει κυρίως προσούτο & παντός τύπου μεγάλα αλλαντικά.
- Ειδικός ενσωματωμένος μηχανισμός για ακόνισμα μαχαιριού.
- Στεφάνι ασφαλείας μαχαιρίου.
- Ρυθμιστής φετών μεγάλης ακρίβειας.
- Κίνηση με οδοντωτό ιμάντα.
- Ειδική βάση με διπλή μπάρα συγκράτησης προϊόντος.
- Ιδανική για Ιταλικά εστιατόρια, Delicatessen, καταστήματα αλλαντικών

ΨΑΡΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) EUROMATIC CVE
Συσκευή Vacuum Ιταλικής κατασκευής EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) της Ιταλικής εταιρείας EUROMATIC
Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία κλπ
- 3 προγράμματα vacuum
- 1 πρόγραμμα για μαρινάδα κρέατος
- Κατασκευή θαλάμου με στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολο καθαρισμό
- Διπλός αισθητήρας για στεγανοποίηση υγρών και vacuum
- Μπάρα μεγάλου μήκους 6mm
- Λειτουργία καθαρισμού της αντλίας και επιπλέον λειτουργία κενού.
- Κουμπί έκτακτης ανάγκης για πρώιμη σφράγιση ή πλήρη παύση του μηχανήματος.
- Απαραίτητο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR