ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ MORA FROST 7153 15ΕΚ

18,50
Μαχαίρι σφαγής Mora frost 15 εκατοστών
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική ίσια λάμα
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Σουηδία
Κωδικός: 7153 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ FMM02

430,00
Χειροκίνητος Αναδευτήρας Κρέατος FMM02
  • Χειροκίνητος αναδευτήρας από ανοξείδωτο ατσάλι,
  • Xειρολαβή αλουμινίου και πλαστικό κάλυμμα.
  • Aφαιρούμενα πτερύγια ανάμειξης για εύκολο καθαρισμό.
 
  Το μηχάνημα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς CE για την υγιεινή και την ασφάλεια Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΑΚΑΚΙ CHEF

32,0034,00
Σακάκι chef
  • Ελληνική ραφή
  • Μπορεί να ραφτεί στα μέτρα σας
  • Σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων
  • Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
Μεγέθη: Από S-XXXL Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΠΑΓΚΟΥ CGT 1830 INOX

CGT 1830 Πριονοκορδέλα Πάγκου Inox 400V Ιταλικής κατασκευής
  • Πριονοκορδέλα αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση με πάγκο από ανοξείδωτο ατσάλι και ειδική λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι επίσης.
  • Με μοχλό ώθησης κρέατος, γρήγορη απελευθέρωση της πάνω τροχαλίας και μικροδιακόπτη ασφαλείας.
  • Διατίθεται τριφασική στα 400V.
  • Ιδανική για κρεοπωλεία, ψαράδικα, εστιατόρια και βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος και ψαριού.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ FACEM BIG-65

Επαγγελματικός πολτοποιητής για σάλτσα ντομάτας της εταιρείας Facem Tre Spade, με ισχύ 480Watt. Εκτός από σάλτσα ντομάτας, είναι ιδανικός για την παρασκευή μαρμελάδων και πολτών. Λειτουργεί με ταχύτητα έως και 160 στροφές ανά λεπτό
  • Πλαστική χοάνη και συλλέκτης
  • Φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σώμα και τρυπάνι απο χυτοσίδερο
  • Βάση από αντιολισθητικό κυψελωτό υλικό
  • Αποσυναρμολογείται εύκολα για γρήγορο καθάρισμα
  • Ιδανικό για την παρασκευή σάλτσας ντομάτας, μαρμελάδων και πολτών
TRE SPADE

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!