ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ VICTORINOX 5203-26ΕΚ

39,00
Μαχαίρι φέτας Victorinox 26 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη φαρδιά λάμα
  • Χώρα προέλευσης Ελβετία
Κωδικός: 5203-26 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΕΤΡΑ ΑΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ 9970 S ΓΚΡΙ

24,00
  • Κατασκευασμένο από καρβίδιο του πυριτίου
  • 2 πλευρές ακονίσματος με κόκκο 120 και κόκκο 320
  • Μήκος πέτρας 20cm
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟΥ FACEM TRESPADE

13,0016,50
Λάστιχα γεμιστικού (κανονάκι) facem Διαθέσιμες διαστάσεις: 5λίτρα, 10λίτρα, 15λίτρα Σε κόκκινο χρώμα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 140Μ

3,10
Σπάγκος βαμβακερός κρέατος  
  • Κατάλληλος για κρεοπωλεία και φούρνους
  • Εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό νήμα
  • Κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΕΤΡΑ ΑΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ 9970 WHITE RED

50,50
  • Κατασκευασμένη από κορούνδιο
  • Εξαιρετικά λεπτή λείανση
  • 2 πλευρές ακονίσματος με κόκκο 360 και 1000
  • Μήκος πέτρας 20cm
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!