ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38

Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
  • Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
  • Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
  • Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
  • Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Ζητήστε μας Προσφορά

ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ DICK 2006-15ΕΚ

17,00
Μαχαίρι σφαγής Dick 15 εκατοστών
  • Εργονομική αντιολισθητική λαβή σε μπλε χρώμα
  • Ανοξείδωτη ίσια λάμα 15 εκατοστών
  • Χώρα προέλευσης Γερμανία
Κωδικός: 2006-15ΕΚ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΣΑΤΙ DICK 2000

135,00
  • Μασάτι πλακέ 28 εκατοστών
  • Άριστη ποιότητα
  • Ανοξείδωτη λάμα
  • Αντιολισθητική και ανθεκτική λαβή
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ SICO 16ΕΚ

36,00
Μπαλτάς κρεοπωλείου
  • Εργονομική και αντιολισθητική λαβή
  • Ανοξείδωτη λάμα 16 εκατοστών
  • Μη τοξική
  • Χρώμα κόκκινο ή κίτρινο
  • Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία
Κωδικός: 303.3300.16 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΠΕΤΡΑ ΑΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ 9970 WHITE BLUE

20,00
  • Κατασκευασμένη από κορούνδιο
  • 2 πλευρές ακονίσματος με μπλε κόκκο 200 και λευκό κόκκο 400
  • Μήκος πέτρας 20cm
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!