
SPECIAL OFFERS
ΧΑΡΤΙ ΜΠΙΦΤΕΚOΜΗΧΑΝΗΣ D100MM – D130MM
- Χάρτινοι στρόγγυλοι δίσκοι διαμέτρου 10εκ και 13εκ
- Ιδανικά για τα φορμαριστικά μπιφτεκιών αλλά και για τα χειροποίητα παρασκευάσματά σας
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ GIESSER 3105-13ΕΚ
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΙΛΙΑ 12CM
ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΛΕΥΚΟΣ
Βαμβακεροί σπάγκοι από 100% παρθένο βαμβάκι
- Χρησιμοποιούνται για αμπαλάζ, συσκευασία και για το δέσιμο ψητών (αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο, κτλ.) πάνω στην σούβλα, σε ψησταριές, στην κουζίνα, κτλ
- Η 100% φυτική προέλευση του υλικού το κάνει ιδανικό για να έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα κατά την διάρκεια του ψησίματος και του μαγειρέματος, γιατί δεν αφήνει υπολείμματα και δεν είναι τοξικό
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR