
SPECIAL OFFERS
ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ EVO 32 LA MINERVA
Μηχάνημα κατάλληλο για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, κέντρα επεξεργασίας κρέατος, βιομηχανία τροφοδοσίας. Ανθεκτικό, αξιόπιστο, συμπαγές, εύκολο στον καθαρισμό.
- Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
- Αφαιρούμενη χοάνη από ανοξείδωτο ατσάλι
- Εσωτερική κεφαλή, σαλίγκαρος, δακτύλιος ασφάλισης από ανοξείδωτο ατσάλι
- 1 αυτορυθμιζόμενη πλάκα και 1 μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι
- Ξεκινήστε, σταματήστε και αναστρέψτε με το σύστημα NVR
ΛΑΜΑ ΞΕΛΑΡΔΙΑΣΤΡΑΣ 554X20X1.0 (4τμχ)
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) EUROMATIC MIXER DUO
Συσκευή Vacuum Ιταλικής κατασκευής EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) από τη σειρά SATURNO LINE της Ιταλικής εταιρείας EUROMATIC
Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία κλπ
- 19 προγράμματα και πρόγραμμα για συσκευασία υγρών
- Πρόγραμμα για μαρινάδα κρέατος
- 2 μπάρες συγκόλισης 45 εκατοστών
- Κατασκευή θαλάμου με στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολο καθαρισμό
- Διπλός αισθητήρας για στεγανοποίηση υγρών και vacuum
- Μπάρα μεγάλου μήκους 5mm
- Επιλογές αντλίας θέρμανσης και αυτοκαθαριζόμενης αντλίας για διατήρηση καθαρών αντλιών από το λάδι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας τις τεχνικές βλάβες
- Λειτουργία STEP VAC για συσκευασία υγρών
- Λειτουργία SOFT VAC για στεγανοποίηση με μαλακό τρόπο ώστε να μην προκαλείται ζημιά στα προϊόντα
- Ιδανικό για καπνιστά λουκάνικα, κρέας, ψάρια κ.α
- Απαραίτητο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα
ΜΑΧΑΙΡΙ KASUMI SASHIMI DAMASKUS 24EK
Το μαχαίρι τεμαχισμού 24 εκατοστών της σειράς Damascus της Kasumi είναι ένα μακρύ, λεπτό μαχαίρι διπλής γωνίας. Σχεδιασμένο για φιλετάρισμα κρέατος ή ψαριού με σκοπό τη διατήρηση της φρεσκάδας και μετά την κοπή.
Λάμα: Η λάμα του είναι ευθεία σε όλο το μήκος και δουλεύει τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ώστε να επιτρέπει πλήρη επαφή σε όλο το μήκος, τόσο στο ξύλο κοπής, όσο και στη χρήση στο χέρι. Αποτελείται, όπως σε όλα τα μαχαίρια Kasumi από ένα κεντρικό πυρήνα σκληρού κράματος ατσαλιού με άνθρακα VGold 10, πάνω στον οποίο διπλώνονται 32 φύλλα ατσαλιού SUS410 μαλακού και σκληρού εναλλάξ, δημιουργώντας μία λεπίδα σκληρή, εξαιρετικά κοφτερή έως και 15° και πολύ ανθεκτική σε οξείδωση και φθορά, με σκληρότητα 59-60 HRC.
Λαβή: Η λαβή είναι φτιαγμένη από pakkawood, ένα συνδυασμό στρώσεων ξύλου και ρητίνης, η οποία ασφαλίζει επάνω στο μέταλλο του μαχαιριού (tang) με δύο inox πιρτσίνια.
Kasumi
Τα μαχαίρια Kasumi κατασκευάζονται από την εταιρεία Sumikama Hamono στο Seki της Ιαπωνίας, διάσημο παγκοσμίως για την εδώ κι αιώνες κατασκευή των σπαθιών Katana.
Η Sumikama, μία από τις παλαιότερες εταιρείες του Seki, είναι από τις γνωστότερες εταιρείες κατασκευής μαχαιριών υψηλής ποιότητας διότι συνδυάζει την υψηλότερη τεχνολογία με την χειροποίητη παράδοση των παλιών Ιαπώνων αρχισιδηρουργών.
Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία
Κωδικός: Κ-86024
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΛΕΙΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΦΟΝΤΟ 100TMX
Σακούλες vacuum λείες με χρυσό φόντο
- Ατύπωτες σακούλες πολυαμυδίου-πολυαιθυλενίου (PA/PE)
- Κατάλληλες για συσκευασία σε κενό αέρος
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR