ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (154)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (184)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (7)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ LA MINERVA C/E 205

Πριονοκορδέλα δαπέδου La Minerva C/E 205
  • Κορυφαία απόδοση
  • Κατάλληλο για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, βιομηχανίες, εργαστήρια τροφίμων και χώρους εστίασης
  • Ανοξείδωτη κατασκευή
  • Γερή κατασκευή με ισχυρό, σταθερό τραπέζι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 3 mm, 600x570
  • Λιτές γραμμές για εύκολο καθαρισμό
  • Αποσπώμενη ξύστρα για τον καθαρισμό της λεπίδας και ανοξείδωτο ταψί συλλογής ρινισμάτων
  • Αφαιρούμενη άνω τροχαλία και ξύστρα
  • Ώθηση οστού και ξύστρα / καθαριστικό λεπίδας
  • Υψηλής ταχύτητας μοτέρ, ηλεκτρονικό φρένο
  • Αυτοεξαεριζόμενος κινητήρας υψηλής ταχύτητας Ν.Β.Κ. συσκευή ασφαλείας χαμηλής τάσης (24V), με κουμπί εκκίνησης, διακόπτη έκτακτης ανάγκης και διακόπτη ασφαλείας.
Ζητήστε Προσφορά

ΛΑΜΑ ΓΙΑ ΞΥΣΤΡΑ STANLEY 64mm 0-28-292

5,00
  • Ανταλλακτική λάμα για τις ξύστρες με κωδικό 0-28-619
  • 64mm
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%  

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF JR 4818-18EK

20,00
Μαχαίρι Chef JR 18 εκατοστών
  • Λαβή με προστασία κατά της ολίσθησης σε μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη λάμα, ιδιαιτέρως κοφτερή με ραβδώσεις
Κωδικός: 4818-18 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER B98 4.5 LW

53,00
Πλάκα κρεατομηχανής Β98 της Γερμανικής εταιρίας LW για UNGER System
  • Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 27EK

30,50
Ανοξείδωτο μισοσάτηρο κρεοπωλείου Icel 27 εκατοστών
  • Λαβή από πολυαιθυλένιο σε μαύρο ή κίτρινο χρώμα
  • Διαθέσιμες διαστάσεις (27εκ-30εκ-34εκ)
  • Χρώματα: Μαύρη ή κίτρινη λαβή
Κωδικός: 4116.27 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!