ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ IVO 5907.40ΕΚ

23,00
Μαχαίρι γύρου με στρόγγυλη λάμα 40 εκατοστών
  • Ανοξείδωτη στρόγγυλη λάμα 40 εκατοστών
  • Κατάλληλο για κόψιμο γύρου
  • Χρώμα λαβής: Mαύρο
Κωδικός: 5907.40 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ INOX SALVΙΝΟΧ Β98

37,00
Μαχαίρι κρεατομηχανής της Ιταλικής εταιρίας Lame Italia
  • Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη απόδοση και αντοχή
  • Με 1 αφαλό
  • Σύστημα: Unger (διπλά μαχαίρια με προκόπτη)
Διάσταση: B98 (μόνο για Νο32 κρεατομηχανές) Συσκευασία: 1τμχ Η συσκευασία περιέχει 1 σετ με 3 λαμάκια και ειδικό κλειδί Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΕΙΡΑΚΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ

40,00
Πειράκι κρεατομηχανής Διατίθενται για κάθε τύπο κρεατομηχανής  
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P18 75τμχ

9,50
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • 275 X 175 X 50 mm
Συσκευασία: 75τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P15 100τμχ

10,00
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • 240 Χ 160 Χ 43 mm
Συσκευασία: 100τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!