
SPECIAL OFFERS
ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΠΛΑΓΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ESSEDUE MOD.300 ECO
ΔΙΣΚΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 24x36x1,5cm
ΣΠΑΓΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΑΥΡΟ 100Μ
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ SW5103
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ VACUUM KUNBA DZ-400ZT / ZT20
DZ-400/ΖΤ και DZ-400/ZT20 vacuum εσωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιο
- Ανοξείδωτη κατασκευή που προστατεύει το ηλεκτρονικό μέρος από σκουριά.
- Για κάθε τύπο προϊόντος (στερεό-υγρό), πάχος αντίστασης 4mm
- Εύκολο καθάρισμα.
- Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της εργασίας.
- Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομηνίας λήξης πάνω στη σακούλα.
- Για συσκευασία κρέατος, αλλαντικών, τυριών.
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR