
SPECIAL OFFERS
ΔΙΣΚΟΙ-ΤΑΨΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΜΑΥΡΑ PMMA – Η2,6 (57Χ37)
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΔΙΣΚΟΥ (MEATPAD) 35Χ40 KΟΚΚΙΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ/5kg
Πανί δίσκου απορροφητικό
- Απορροφά την υγρασία που χάνει το κρέας κατά τη παραμονή στο δίσκο
- Βοηθάει να αναπνέει το κρέας και να μην αλλοιώνεται το χρώμα
- Διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εστιατόρια
- Διατίθεται σε χρώμα κόκκινο
ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΟΞΙΑ ΒΙΔΩΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
- Ελληνικής κατασκευής
- Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή
- Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εργαστήρια κρεάτων
- Πλάτος 40 - Πάχος 40 - Ύψος 25
- Πλάτος 40 - Πάχος 40 - Ύψος 40
- Πλάτος 50 - Πάχος 50 -Ύψος 25
- Πλάτος 50 - Πάχος 50 -Ύψος 40
- Πλάτος 60 - Πάχος 60 - Ύψος 25
- Πλάτος 60 - Πάχος 60 - Ύψος 40
- Πλάτος 70 - Πάχος 70 - Ύψος 40
- Πλάτος 80 - Πάχος 80 - Ύψος 40
ΣΑΤΗΡΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 32EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR