
SPECIAL OFFERS
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ
- Πλαστικό διακοσμητικό βιτρίνας με πρασινάδα
- Μέγεθος 75x10 εκατοστά
- Χρώμα Μαύρο
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΠΑΓΚΟΥ CGT 1830 ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
CGT 1830 Πριονοκορδέλα Πάγκου Αλουμινίου 400V Ιταλικής κατασκευής
- Πριονοκορδέλα βαρέως τύπου εύκολη στη χρήση με πάγκο εργασίας από ανοξείδωτο ατσάλι και λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι επίσης.
- Ιδανική για κρεοπωλεία, ψαράδικα, εστιατόρια και βιομηχανίες κοπής και επεξεργασίας κρέατος και ψαριού.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ DICK 2006-18EK
ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕΡΙΔΟΣ 108ΤΜΧ/110ΓΡ (ΠΛΑΚΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ)
Μηχανή παρασκευής για σουβλάκια
- Φόρμα για την παραγωγή σουβλακίων
- Γερή κατασκευή από πολυαιθυλένιο
- Παρασκευάζει 108 σουβλάκια πλακέ των 110 γραμμαρίων
- Χωράει έως και 11 κιλά κρέας
- Κατάλληλη για χρήση σε κρεοπωλεία, σουβλατζίδικα, super market
ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ SALVADOR Ν22
Πλάκα κρεατομηχανής του Ιταλικού οίκου LAME ITALIA
- Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR