
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΠΗΣ DICK “HEKTOR” 26ΕΚ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ ICEL 3855-15ΕΚ
ΠΙΡΟΥΝΑ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1940 s 21 rd
ΓΑΝΤΙ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΥΡΟ XSTRONG 100τμχ
Γάντια XStrong μιας χρήσης νιτριλίου χωρίς πούδρα σε μαύρο χρώμα
- Γάντι νιτριλίου μαύρο
- Πολύ μεγάλης αντοχής
- Ενδείκνυται για εργασίες που απαιτείται άριστη αφή, για εργασίες που επιβάλεται η χρήση χημικών ουσιών, για εργασίες όπου δεν φαίνεται ο χρωματισμός του γαντιού από διάφορες ουσίες
- Δεν περιέχουν πούδρα προστατεύοντας το ευαίσθητο δέρμα από την πρόκληση ερεθισμών και δερματικών αντιδράσεων
- Ιδανικό για κρεοπωλεία, εργαστήρια κρεάτων, super market, συνεργεία αυτοκινήτων, κομμωτήρια, εργαστήρια τατουάζ, εργαστήρια χημικών αναλύσεων κ.τ.λ.
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR