
SPECIAL OFFERS
ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ PSV R98
Ψυχόμενη κρεατομηχανή PSV R98
Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με τα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας
Δίσκος τροφοδοσίας με στρογγυλεμένες γωνίες που βελτιώνουν τον καθαρισμό
Ολοκληρωμένη θήκη με φινίρισμα που προσφέρει άψογη υγιεινή
Πίνακας εντολών 100% από ανοξείδωτο ατσάλι και στεγανό IP67
Έγχυση και χύτευση αφρού απομόνωσης για καλύτερη θερμομόνωση
- Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
- Ισχυρός μειωτήρας λαδιού με γρανάζια
- Αθόρυβο μοτέρ
- Όλη η μηχανή με προστασία IP67
- Control panel με προστασία IP54
- Stop ασφαλείας
- Με όπισθεν
- Προστατευτικό στην υποδοχή κρέατος
- Ανοξείδωτα: μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι, προκόπτης, μαχαίρι, σίτα
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF KASUMI GYOTO VG10 HAMMER 20ΕΚ
Μαχαίρι Chef 20 εκατοστών της σειράς Hammered της Kasumi . Είναι σχεδιασμένο για όλες τις κοπές στην κουζίνα. Ιδανικό για μεγάλες και μικρές κοπές αλλά και για φιλετάρισμα.
- Με κυρτή λάμα που επιτρέπει πλήρη επαφή σε όλο το μήκος στο ξύλο κοπής
- Πυρήνας σκληρού κράματος ατσαλιού με άνθρακα VGold 10
- Λεπίδα σκληρή και εξαιρετικά κοφτερή έως και 15° και πολύ ανθεκτική σε οξείδωση και φθορά, με σκληρότητα 59-60 HRC.
- Η λαβή είναι φτιαγμένη από πολυμερές πολυακετάλης και ρητίνης, (ΡΟΜ) , με χαμηλό συντελεστή τριβής και εξαιρετική αντοχή στην φθορά, ειδικά σε βρεγμένο ή υγρό περιβάλλον. Η λαβή ασφαλίζει επάνω στο μέταλλο του μαχαιριού (tang) με δύο inox πιρτσίνια.
ΣΑΚΑΚΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ
Σακάκι κρεοπωλείου σε διάφορα χρώματα με τσέπες
- Ελληνική ραφή
- Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
- Σε αντρικά και γυναικεία νούμερα
- Χρώμα Λευκό, Κόκκινο, Μπλε, Μαύρο
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΠΡΕΣΑ ΡΟΔΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR