
SPECIAL OFFERS
ΛΑΒΙΔΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK 2348-21EK
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΣΑΓΡΕ ΔΙΑΦΑΝΕΣ 100ΤΜΧ
Σακούλες vacuum με σαγρέ επιφάνεια
- Ατύπωτες σακούλες πολυαμυδίου-πολυαιθυλενίου (PA/PE)
- Ανάγλυφη σαγρέ επιφάνεια
- Κατάλληλες για συσκευασία τροφίμων σε μηχανήματα Vacuum εξωτερικής απορρόφησης
- Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις
- Μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία στη διάσταση που σας βολεύει
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ DICK 2417-21ΕΚ
ΙΜΑΝΤΕΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ
Ιμάντες λείανσης οξειδίου αλουμινίου.
- Διατίθεται σε όλες τις διαστάσεις και για όλα τα μηχανήματα
- Με δυνατότητα επιλογής από διάφορους τύπους κόκκου
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR