
SPECIAL OFFERS
ΔΟΧΕΙΑ POLYCARBONATE 1/2 – 32,5×26,5cm
Δοχεία φαγητού polygarbonate 1/2
- Κατάλληλα για ψυγεία βιτρίνες
- Σε διαστάσεις και βάθη Gastronorm
- Πιστοποιημένα με σήμα καταλληλότητας τροφίμων
- Στιβαζόμενα
- Κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων έως 100°C και κατάψυξη έως -40°C
- Σε διάφανο και μαύρο χρώμα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER B98 “00” FAPATOOLS
ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ SALVADOR Ν32
Πλάκα κρεατομηχανής του Ιταλικού οίκου LAME ITALIA
- Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/6 – 17,6×16,2cm
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ SOLINGEN 2099 13ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR