
SPECIAL OFFERS
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ 12CM
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 30EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΠΑΓΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΑΥΡΟ 100Μ
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΔΕΝΤΡΑΚΙ 12CM
ΣΚΕΥΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ READY 2 COOK 1400ML 50τμχ
Σκεύος αλουμινίου R2C
- Κατάλληλα για χρήση:
- Σε συμβατικό φούρνο έως +350°C
- Σε κατάψυξη έως –40°C
- Σε φούρνο μικροκυμάτων
- Πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλα για απευθείας μαγείρεμα στο σκεύος
- Ελκυστική εμφάνιση, έτοιμη για τραπέζι
- Σχεδιασμένο με λαβές για μέγιστη άνεση
- Κλείνει με διάφανο καπάκι για άριστη στεγανοποίηση
- Ιδανικά σκεύη για κρέας νωπό ή μαγειρεμένο, ψάρια, λαχανικά
- Ανακυκλώσιμα 100%
- Ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρήσεων
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR