
SPECIAL OFFERS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF MORA 4171P 18EK
ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ LA MINERVA C/E MB50 LIT
Μίξερ κρέατος 50 λίτρων
Γρήγορη και εύκολη ανάμιξη κρέατος, μπαχαρικών και άλλων συστατικών για την παραγωγή ενός ομοιόμορφου μείγματος για λουκάνικα, χάμπουργκερ, κεφτεδάκια κλπ
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή (Σώμα, κάδος, λεπίδες)
- Ανοξείδωτη βάση με 4 τροχούς για τη μετακίνηση του
- Αναστρέψιμος κάδος για εύκολο άδειασμα
- 2 Αποσπώμενες λεπίδες για εύκολο καθάρισμα
- Αεριζόμενο μοτέρ για συνεχή λειτουργία
- Διακόπτης ανάστροφης λειτουργίας. Εμπρόσθια και οπίσθια κίνηση.
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ PL8 200τμχ
ΖΥΓΑΡΙΑ DIGI SM-5300L EV
ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛ ΚΑΙ ΡΟΔΕΣ 70LT
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR