
SPECIAL OFFERS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΑΤΗΡΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ IVO 29EK
ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ (ΚΑΝΟΝΑΚΙ) AΠΛΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ FACEM – ΙΤΑΛΙΑΣ 10LT
Γεμιστικό (κανονάκι) για λουκάνικα FACEM
- Γεμίζουν λουκάνικα κάθε είδους και κάνουν σουτζούκια
- Χυτό σασί βαρέως τύπου με ανοξείδωτο κύλινδρο 18/8
- Πλαστικό πιστόνι από μείγμα υψηλής αντοχής με λαστιχένιο στεφάνι
- Τέσσερα πλαστικά χωνιά διαφορετικών διαμέτρων
- Οριζόντιας χειροκίνητης λειτουργίας με όπισθεν
- Με δύο ταχύτητες
ΠΟΔΙΑ FORDOX
- Αδιάβροχη
- 80% PVC - 20% Πολυεστέρας με ύφασμα
- Διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο χρώμα
- Ρυθμιζόμενος λαιμός και λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή
- Ελαφριά και υψηλής αντοχής
- Κατάλληλη για χρήση σε βιομηχανίες τροφίμων
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ IVO 5907.40ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR