
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ 20-30kg
Tο μηχάνημα αφαιρεί τον αέρα από τον κάδο, το μαρινάρει και το τελικό προϊόν είναι η δημιουργία τρυφερού, ζουμερού κρέατος με γεύση από τα καρυκεύματα σε όλο το κομμάτι.
Αυτό επιτυγχάνεται με το κενό αέρος που δημιουργείται, με αποτέλεσμα να ανοίγουν οι πόροι του κρέατος και να εισχωρεί η μαρινάδα.
Ιδανική για μαρινάρισμα σε μπιφτέκια, κεμπάπ, μπριζόλες, λουκάνικα, γύρο κλπ.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
- Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή της εταιρείας μας με πλήρη υποστήριξη
- Ανοξείδωτος κάδος από παχύ έλασμα για την διατήρηση της ψύξης κατά την διαδικασία..
- Με διαμορφωμένο χείλος στον κάδο για την εύκολη εισαγωγή των υγρών.
- Διάφανο καπάκι για την παρακολούθηση της μάλαξης
- Με ειδικό φίλτρο προστασίας της αντλίας κενού από μαρινάδες.
- Αποσπώμενος κάδος για την αφαίρεση του μίγματος και τον εύκολο καθαρισμό του.
- Η αλλαγή λαδιών της αντλίας κενού , γίνεται από εσάς όταν χρειαστεί.
- Δυνατότητα περιστροφής κάδου : Προς μια φορά από 1 sec έως 60 min , προς την αντίθετη φορά από 1 sec έως 60 min
- Ενδιάμεση παύση για ξεκούραση του σκευάσματος από 1 sec έως 10 min
- Αυτόματη παύση της αντλίας κενού όταν ολοκληρωθεί η λειτουργία του κενού , στον κάδο μαριναρίσματος.
- Ηχητική ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που έχουμε επιλέξει
- Mε όργανο ένδειξης της λειτουργίας κενού
- Με γενικό διακόπτη τύπου EMERGENCY
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER E130 FAPATOOLS
Πλάκα κρεατομηχανής Ιταλικής κατασκευής E130 για σύστημα UNGER
- Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERNA GC300
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR