
SPECIAL OFFERS
ΜΠΙΦΤΕΚΟΜΗΧΑΝΗ Dynamic HB S
Πρακτική και στιβαρή πρέσα χάμπουργκερ, κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου ανοδιώμενο και ανοξείδωτο ταψί.
Με λαστιχένια αντιολισθητικά πόδια.
Πάχος δίσκου μπιφτεκιού 38mm.
Περιλαμβάνει τρία καλούπια με εύκολη αλλαγή.
Μέγεθος καλουπιών 100mm, 130mm και 150mm.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
*Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν, ενημερωθείτε τηλεφωνικά.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ICEL 3100-15ΕΚ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗ SA 100ΤΜΧ/65ΓΡ
Μηχανή παρασκευής για σουβλάκια
- Φόρμα για την παραγωγή σουβλακίων
- Γερή κατασκευή από πολυαιθυλένιο
- Παρασκευάζει 100 σουβλάκια των 65 γραμμαρίων
- Χωράει έως και 6,5 κιλά κρέας
- Κατάλληλη για χρήση σε κρεοπωλεία, σουβλατζίδικα, super market
ΜΑΣΑΤΙ DICK MULTICUT
ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ 16ΤΜΧ/100ΓΡ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR