ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΖΥΓΑΡΙΑ DIGI RM-5800EV 10″

Ηλεκτρονικός ζυγός λιανικών πωλήσεων τεχνολογίας  PC Based  με εκτύπωση ετικέτας και χαρτοταινίας με οθόνη χειριστή 10″ και πελάτη 12.1″.

  • Ζυγιστική ικανότητα με διπλή υποδιαίρεση: 15kg με υποδιαίρεση 2/5g ή 30kg με υποδιαίρεση 5/10g (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
  • Λειτουργικό σύστημα: LINUX.
  • Eπεξεργαστής: AIOT-BT01, onboard Intel J1900 Processor 2.0GHz.
  • Μνήμη συστήματος: 4G DDR3L.
  • Αποθηκευτικός χώρος: 32GB (Προαιρετικά 120G SSD).

    Οι ζυγοί διατίθενται και με λειτουργικό Windows για λειτουργία ως Ζυγοταμειακό Σύστημα POS (πρόσθετος εξοπλισμός).

ΜΑΧΑΙΡΙΑ GIESSER ROSTFREI ΣΕΤ 3ΤΜΧ

52,00
Μαχαίρια (Chef, γενικής χρήσης και λαχανικών) Giesser Rostfrei σε Ροζ χρώμα
  • Λάμες από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρές και ανθεκτικές ίσιες λάμες
  • Εργονομικές, αντιολισθητικές λαβές σε ροζ χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Κωδικός: 8456.18 Κωδικός: 8365.11 Κωδικός: 8315.10 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P6 100τμχ

9,00
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε διάφορα χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • 280 Χ 135 Χ 30 mm
Συσκευασία: 100τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ 3/18

18,00
Δίχτυ ρολού κρέατος κόκκινο/λευκό
  • Από ελαστικό νήμα, κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
  • Metal detected
Διαστάσεις: 3/18 Συσκευασία: 1ρολό/50μέτρα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P4 100τμχ

10,00
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • 235 Χ 185 Χ 30 mm
Συσκευασία: 100τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!