
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ICEL 3100-15ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ DICK 2006-21EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΠΑΘΟΣΕΓΑ ΜΑΚΙΤΑ Μ4501
Σπαθόσεγα ΜΑΚΙΤΑ Μ4501 1010Watt
Εργονομική Λαβή για μεγαλύτερη άνεση, καλύτερο έλεγχο και μικρότερη καταπόνηση κατά τη χρήση
Ρυθμιστής βάθους
Ταχυποδοχή για την γρήγορη και εύκολη αλλαγή της λάμας
- Ονομαστική ισχύς: 1010Watt
- Ταχ. χωρίς φορτίο: 0 - 2.800rpm
- Διαδρομή λάμας: 28mm
- Ικαν. (max) κοπής σε ξύλο: 255mm
- Ικαν. κοπής (max) σε σωλήνες: 130mm
- Διαστάσεις ΜxΠxΥ: 457x98x170mm
- Βάρος (EPTA): 3,2kg
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/4 – 26,5×16,2cm
ΞΥΣΤΡΑ ΧΕΙΡΟΣ INOX 100mm VIKAN
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR