
SPECIAL OFFERS
ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ FMM02
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ ICEL 3139-20EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΑΡΟ ΚΡΕΑΤΩΝ Ε2
ΚΑΠΕΛΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 100ΤΜΧ
Καπέλο με λάστιχο λευκό/μπλε
- Σκουφάκι με λάστιχο ολόγυρα
- Άνετο σκουφάκι προστασίας
- Non-woven (PPSB)
- Λευκό ή μπλε χρώμα
- Ιδανικό για χρήση σε: εργοστάσια, χώρους προστασίας τροφίμων, catering κλπ
Συσκευασία:
100τμχ/συσκευασία
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΓΑΝΤΙΑ ΨΥΧΟΥΣ MAPA TEMPICE 770 (ΖΕΥΓΟΣ)
Γάντι προστασίας
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
- Γούνινο εσωτερικό για μόνωση και άνεση
- Χειρισμό φρέσκων προϊόντων (ψάρια, κηπευτικά, κρέας)
- Εργασία σε ψυχρό και υγρό χώρο
- Εργασία σε εταιρείες τροφίμων και σε ψυκτικούς θαλάμους
- Χρήση με λίπη, έλαια και χημικά


Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR