
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER B98 SALVINOX
Πλάκα κρεατομηχανής Β98 Salvinox, διπλής κοπής χωρίς αφαλό για UNGER System
- Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/4 – 26,5×16,2cm
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6601-12ΕΚ
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ PT4 125τμχ
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
- Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
- Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
- 270 Χ 185 Χ 35 mm
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΛΕΥΚΟΣ
Βαμβακεροί σπάγκοι από 100% παρθένο βαμβάκι
- Χρησιμοποιούνται για αμπαλάζ, συσκευασία και για το δέσιμο ψητών (αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο, κτλ.) πάνω στην σούβλα, σε ψησταριές, στην κουζίνα, κτλ
- Η 100% φυτική προέλευση του υλικού το κάνει ιδανικό για να έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα κατά την διάρκεια του ψησίματος και του μαγειρέματος, γιατί δεν αφήνει υπολείμματα και δεν είναι τοξικό
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR