
SPECIAL OFFERS
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GIASCO MEDINA S2 ΜΑΥΡΟ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
- CE UNI EN ISO 20345:2012 S2 SRC ESD CLASS 3
- Συνθετικό MICROWASH πάχους 1,8-2,0mm
- Εσωτερική φόδρα από αναπνέον και ανθεκτικό στην τριβή ύφασμα
- Πολυμερές προστατευτικό δακτύλων 200J σύμφωνα με EN 12568
- Σόλα URBAN από διπλής πυκνότητας πολυουρεθάνη, αντιστατική, ανθεκτική στα έλαια, στην υδρόλυση ISO5423:92, στους υδρογονάνθρακες, στην τριβή, αντικραδασμική, αντιολισθητική SRC
- Ανατομικός πάτος 2000, δύο υλικών αφαιρούμενος, απορροφητικός, αντιστατικός, αναπνέων, αντιολισθητικός, με ανατομική και αντικραδασμική φτέρνα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ LA MINERVA C/E MM30 LIT
Μίξερ κρέατος 30 λίτρων
Γρήγορη και εύκολη ανάμιξη κρέατος, μπαχαρικών και άλλων συστατικών για την παραγωγή ενός ομοιόμορφου μείγματος για λουκάνικα, χάμπουργκερ, κεφτεδάκια κλπ
- Εξ'ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή(Σώμα,κάδος,λεπίδες)
- Αεριζόμενος κινητήρας για ασταμάτητη χρήση
- Αναστρέψιμος κάδος για εύκολο άδειασμα
- Αποσπώμενες λεπίδες για εύκολο καθάρισμα
- Διακόπτης ανάστροφης λειτουργίας
- Με εμπρόσθια και οπίσθια κίνηση
- Κατάλληλο για εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, εργοστάσια αλλαντικών, σούπερ μάρκετ, υπεραγορές κλπ
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ΙΣΙΟ GIESSER 4005-30ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR