ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (227)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΧΕΡΙΩΝ VADELIA LUXOL 500ML

3,50
  • Κρεμοσάπουνο χεριών άχρωμο, άοσμο
  • Καθαρισμός και υγιεινή
  • Περιέχει καλλυντικά συστατικά
  • Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, ιών & μηκύτων
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον. Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%

ΖΥΓΑΡΙΑ DIGI RM-5800EV 10″

Ηλεκτρονικός ζυγός λιανικών πωλήσεων τεχνολογίας  PC Based  με εκτύπωση ετικέτας και χαρτοταινίας με οθόνη χειριστή 10″ και πελάτη 12.1″.

  • Ζυγιστική ικανότητα με διπλή υποδιαίρεση: 15kg με υποδιαίρεση 2/5g ή 30kg με υποδιαίρεση 5/10g (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
  • Λειτουργικό σύστημα: LINUX.
  • Eπεξεργαστής: AIOT-BT01, onboard Intel J1900 Processor 2.0GHz.
  • Μνήμη συστήματος: 4G DDR3L.
  • Αποθηκευτικός χώρος: 32GB (Προαιρετικά 120G SSD).

    Οι ζυγοί διατίθενται και με λειτουργικό Windows για λειτουργία ως Ζυγοταμειακό Σύστημα POS (πρόσθετος εξοπλισμός).

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P20 75τμχ

14,00
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • 315 Χ 210 Χ 60 mm
Συσκευασία: 75τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ GIESSER 2515-15ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος γυριστό 15 εκατοστών
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική γυριστή λάμα
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Kωδικός: 2515-15 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΟΧΕΙΑ POLYCARBONATE 1/2 – 32,5×26,5cm

10,0017,00
Δοχεία φαγητού polygarbonate 1/2 
  • Κατάλληλα για ψυγεία βιτρίνες
  • Σε διαστάσεις και βάθη Gastronorm
  • Πιστοποιημένα με σήμα καταλληλότητας τροφίμων
  • Στιβαζόμενα
  • Κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων έως 100°C και κατάψυξη έως -40°C
  • Σε διάφανο και μαύρο χρώμα
Διατίθενται και τα ανάλογα καπάκια (διάφανα) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!