ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΔΙΑΦΑΝΟ

4,40
  • Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα (όσπρια, ξηρούς καρπούς, κρέας, λαχανικά, κουλουράκια κλπ)
  • Διαθέσιμο σε διάφορες διαστάσεις
Τιμή κιλού 4.4€(περιλαμβάνεται ΦΠΑ) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF SANTOKU DAMASKUS 18EK

205,00
Το μαχαίρι Santoku 18 εκατοστών της σειράς Damascus της Kasumi είναι ένα μαχαίρι γενικής χρήσης κουζίνας, από την Ιαπωνία. Είναι σχεδιασμένο για κοπές λαχανικών. Κατάλληλο για να τεμαχίζει, να φιλετάρει και να ψιλοκόβει. Η λάμα κι η λαβή του συνεργάζονται αρμονικά κάνοντας το αυθεντικό γιαπωνέζικο Santoku ένα φοβερά ισορροπημένο μαχαίρι. Λάμα: Η λάμα του είναι ευθεία σε όλο το μήκος και δουλεύει τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ώστε να επιτρέπει πλήρη επαφή σε όλο το μήκος, τόσο στο ξύλο κοπής, όσο και στη χρήση στο χέρι. Αποτελείται, όπως σε όλα τα μαχαίρια Kasumi από ένα κεντρικό πυρήνα σκληρού κράματος ατσαλιού με άνθρακα VGold 10, πάνω στον οποίο διπλώνονται 32 φύλλα ατσαλιού SUS410 μαλακού και σκληρού εναλλάξ, δημιουργώντας μία λεπίδα σκληρή, εξαιρετικά κοφτερή έως και 15° και πολύ ανθεκτική σε οξείδωση και φθορά, με σκληρότητα 59-60 HRC. Λαβή: Η λαβή είναι φτιαγμένη από pakkawood, ένα συνδυασμό στρώσεων ξύλου και ρητίνης, η οποία ασφαλίζει επάνω στο μέταλλο του μαχαιριού (tang) με δύο inox πιρτσίνια. Kasumi Τα μαχαίρια Kasumi κατασκευάζονται από την εταιρεία Sumikama Hamono στο Seki της Ιαπωνίας, διάσημο παγκοσμίως για την εδώ κι αιώνες κατασκευή των σπαθιών Katana. Η Sumikama, μία από τις παλαιότερες εταιρείες του Seki, είναι από τις γνωστότερες εταιρείες κατασκευής μαχαιριών υψηλής ποιότητας διότι συνδυάζει την υψηλότερη τεχνολογία με την χειροποίητη παράδοση των παλιών Ιαπώνων αρχισιδηρουργών. Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία Κωδικός: K-84018 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΡΟΜΠΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ

28,0030,00
Ρόμπα κρεοπωλείου μακριά σε διάφορα χρώματα με τσέπες
  • Ελληνική ραφή
  • Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
  • Σε αντρικά και γυναικεία νούμερα
  • Χρώμα Κόκκινο, Μπλε, Μαύρο
Μεγέθη: Από S έως XXXL Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ SOUS VIDE SVC-150FS

  • Μηχάνημα μαγειρέματος με την μέθοδο Sous Vide
  • Με σύστημα κυκλοφορίας νερού 360°, το sous vide θερμαίνει το νερό με ασφαλή και ομοιόμορφο τρόπο, θερμαίνοντας γρήγορα το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία
  • Ο σχεδιασμός του με πίσω γάντζο είναι κατάλληλος για εφαρμογή σε πολλούς τύπους δοχείων
  • Εύκολο στη χρήση στην κουζίνα ή στο σπίτι
  • Απλώς σφραγίστε τα τρόφιμα σε μια σακούλα κενού και μετά βάλτε τα σε ένα δοχείο με νερό
  • Βάλτε το slow cooker στο δοχείο και προσαρμόστε την κατάλληλη ποσότητα νερού
  • Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την συσκευή, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί «ON» και στην οθόνη θα εμφανιστεί η τρέχουσα θερμοκρασία
  • Χρησιμοποιήστε το +/- στον μπροστινό πίνακα για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία και τον χρονομετρητή
  • Τέλος, όταν το φαγητό φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία και χρόνο, βγάλτε το και είναι έτοιμο
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ CL6-2

Ηλεκτρική Εντομοπαγίδα . Tα ηλεκτρικά εντομοκτόνα χρησιμοποιούνται για την εξουδετέρωση διαφόρων ενοχλητικών εντόμων. Διαθέτουν ειδικές λάμπες (Black Light) το φως των οποίων έχει την ιδιότητα να προσελκύει περισσότερο από τις κοινές λάμπες τα έντομα από μακρινές αποστάσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο όπου υπάρχουν πολλά έντομα. Διαθέτουν εσωτερικά ειδική παγίδα εντόμων με κόλλα. Μας προστατεύουν από όλα τα είδη των εντόμων που προσελκύονται από το ειδικό φως (κουνούπια, μύγες, σκνίπες κ.τ.λ) χωρίς τη χρήση χημικών. Τοποθετούνται αρκετά ψηλά, σε κλειστούς χώρους και σε εμφανή σημεία ώστε να προσελκύονται εύκολα όσο το δυνατόν περισσότερα έντομα. Μαζί με το εντομοκτόνο στη συσκευασία υπάρχει και μια παγίδα κόλλας.  

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!