
SPECIAL OFFERS
ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΥΡΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΣ 50ΕΚ Φ22
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΚΟΜΠΟΣ
ΧΩΝΙ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟΥ
Χωνί γεμιστικού (κανονάκι) για λουκάνικα λευκό
- Κατάλληλο και συμβατό με όλους τους τύπους γεμιστικού
- Σε τέσσερις διαφορετικές διαμέτρους, ανάλογα τη παρασκευή
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΨΥΓΕΙΟ ΞΗΡΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ DRY-AGING
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER E130 LW
Πλάκα κρεατομηχανής E130 της Γερμανικής εταιρίας LW για UNGER System
- Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR