
SPECIAL OFFERS
ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΑΦΑΝΟ PMMA – (A7 36x22cm)
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ RGD50P GAM INTERNATIONAL
- Αξιοπιστία
- Υψηλή απόδοση
- Εγγύηση και υποστήριξη
- Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό
- Ρυθμιζόμενη ταχύτητα περιστροφής ξεβγάλματος
- Εύκολη μετωπική συντήρηση
- Πρότυπο διπλής δόσης απορρυπαντικού και λαμπρυντικού σε όλα τα μοντέλα
- Απορρυπαντικό και λαμπρυντικό βαθμονομημένο σε κάθε κύκλο
- Χυτευμένο δοχείο πλυσίματος με κλίση για εύκολη εκφόρτωση
- Πλήρως ανοξείδωτοι βραχίονες πλύσης/ξεπλύματος που εγγυώνται στιβαρότητα, αξιοπιστία και αντοχή στη διάβρωση.
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 34EK
ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΖΥΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 58Χ60 4ΤΜΧ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR