
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ DICK 2417-18ΕΚ
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ 24 Χ 4 (500τμχ)
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF SICO YANAGI
ΑΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ SHARP EASY BOBET
Ακονιστικό χειρός
- Ο ευκολότερος τρόπος για να ακονίσετε γρήγορα τα μαχαίρια σας.
- Έχει ακριβώς την ίδια χρήση με ένα παραδοσιακό ατσάλι, χωρίς την απαραίτητη εκπαίδευση.
- Ισιώνει την άκρη μιας λεπίδας της οποίας η κοπτική άκρη είναι κατεστραμμένη
- Μπορεί να κρατηθεί χειροκίνητα (χωρίς το στήριγμα) χάρη στο προστατευτικό του χεριού (προστατεύει το χέρι του χειριστή). Ή μπορεί να στερεωθεί σε τραπέζι χάρη στο στήριγμα από ανοξείδωτο χάλυβα (παρέχεται).
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.
- Ο οδηγός λεπίδας διατηρεί μια σταθερή γωνία ακονίσματος.
- Περιλαμβάνεται στήριξη από ανοξείδωτο χάλυβα και χρησιμοποιείται σε δύο θέσεις
- Το μαχαίρι τείνει να χτυπά την κορυφή του SHARP'EASY ενώ το σέρνετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το SHARP'EASY είναι εξοπλισμένο με ενίσχυση από ανοξείδωτο χάλυβα στο επάνω μέρος του οδηγού της λεπίδας για να αποφύγετε τυχόν πλαστικά κομμάτια στο κρέας.
ΦΥΛΛΟ ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤ 35χ50cm ΣΑΓΡΕ
Φύλλο χαρτοπλάστ πχ 35χ50cm
- Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα
- Κομμένο σε φύλλα διαφόρων διαστάσεων
- Σε διάφανο και κόκκινο χρώμα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR