
SPECIAL OFFERS
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ LA MINERVA 8 ΘΕΣΕΩΝ UV-ΛΑΜΠΑΣ
Αποστειρωτής UVC LA MINERVA OMEGA GROUP
- Πλήρης ανοξείδωτη κατασκευή με μαγνητική πόρτα από plexi-Glass
- Με ανοξείδωτο πλέγμα στήριξης μαχαιριών για 100% αποστείρωση
- Αποστείρωση λάμας και λαβής με ακτίνες UVC(Ultraviolet Light, wave lenght 256 nm)
- Αυτόματη διακοπή λειτουργίας με το άνοιγμα της πόρτας
- Με χρονοδιακόπτη
- Συμμόρφωση με τους κανόνες HACCP
- Εύκολη τοποθέτηση στο τοίχο
- Iδανικός για κρεοπωλεία, Super Markets, βιομηχανίες κρεάτων, ξενοδοχεία
- Χώρα προέλευσης: Ιταλία
ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ FACEM 22 ECO ΙΤΑΛΙΑΣ
Facem Κρεατομηχανή 22 Eco
- Κατασκευασμένη από επεξεργασμένο σίδηρο
- Ταψί από ειδικό πλαστικό για τρόφιμα
- Ταχύτητα περιστροφής (στον σαλίγκαρο) 80 στρ./λεπτό
- Παραγωγή 150 κιλά την ώρα
- Ιδανική για δουλειές παντός είδους
ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ INOX SALVΙΝΟΧ Β98
Μαχαίρι κρεατομηχανής της Ιταλικής εταιρίας Lame Italia
- Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη απόδοση και αντοχή
- Με 1 αφαλό
- Σύστημα: Unger (διπλά μαχαίρια με προκόπτη)
ΔΟΧΕΙΑ POLYCARBONATE 1/1 – 53×32,5cm
Δοχεία φαγητού polygarbonate 1/1
- Κατάλληλα για ψυγεία βιτρίνες
- Σε διαστάσεις και βάθη Gastronorm
- Πιστοποιημένα με σήμα καταλληλότητας τροφίμων
- Στιβαζόμενα
- Κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων έως 100°C και κατάψυξη έως -40°C
- Σε διάφανο και μαύρο χρώμα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR