
SPECIAL OFFERS
ΓΑΛΟΤΣΑ ΛΕΥΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ NORA RALF
Γαλότσα Nora Ralf γόνατος-κνήμης
- Αντοχή στα ζωικά & φυτικά λίπη, στην καυστική σόδα, στα απορρυπαντικά, στα χημικά
- Ανατομικό και μαλακό εσωτερικό
- Αντοχή στο κρύο
- Κόβεται στο επιθυμητό ύψος
- Μονωμένη, Αντικραδασμική, Αντιολισθητική Σόλα
- Ενίσχυση φτέρνας και αστραγάλου για προστασία
- Προεξοχή στη φτέρνα για εύκολο βγάλσιμο
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ 50x33x2cm
Πλάκα κοπής πολυαιθυλενίου 50χ33χ2cm
- Πλάκα κοπής πολυαιθυλενίου κατάλληλη για όλων των ειδών τα τρόφιμα (κρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα κλπ)
- Δυνατότητα επιλογής χρώματος
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΔΟΧΕΙΑ POLYCARBONATE 1/3 – 32,5×17,6cm
Δοχεία φαγητού polygarbonate 1/3
- Κατάλληλα για ψυγεία βιτρίνες
- Σε διαστάσεις και βάθη Gastronorm
- Πιστοποιημένα με σήμα καταλληλότητας τροφίμων
- Στιβαζόμενα
- Κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων έως 100°C και κατάψυξη έως -40°C
- Σε διάφανο και μαύρο χρώμα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6303-12ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1930 sw 25 rd
Μαχαίρι οδοντωτό Giesser Premiuncut Rostfrei
- Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
- Σκληρή και ανθεκτική
- Εξαιρετικά αιχμηρή οδοντωτή άκρη
- Σε αποκλειστικό ξύλινο κουτί
- Εργονομική λαβή σε μαύρο με κόκκινο συνδυασμό χρωμάτων
- Χώρα προέλευσης: Γερμανία
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR