
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF DUE CIGNI ARNE ARROSTO 20ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni στην κουζίνα σας. Η γραμμή Arne από την Ιταλία βασίζεται στην ομορφιά και τη χρησιμότητα.
Design by Jens Ansø
- Λεπίδα: ανοξείδωτο ατσάλι sandvik 12C27
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Κυρτή Λαβή: μαύρη HPL
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 20 cm - 7.87"
- Συνολικό μήκος: 34 cm - 13.39"
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0.12"
- Βάρος: 240 γρ
ΖΥΓΑΡΙΑ DIGI SM-5300L EV
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟ 3/16
ΜΑΝΙΒΕΛΑ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟΥ FACEM TRESPADE
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ & ΠΙΡΟΥΝΑ ΣΕΤ 2ΤΜΧ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1997 2 so
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR