ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (227)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΙΚΟ CGT ΙΤΑΛΙΑΣ

595,00
Ηλεκτρικό ακονιστικό CGT-ΙΤΑΛΙΑΣ
  • Ακόνισμα με ιμάντα οξειδίου του αλουμινίου
  • Με τροχό από τσόχα για γυάλισμα
  • Εύκολο στη χρήση με επαγγελματικό αποτέλεσμα
  • Διατίθενται όλα τα ανταλλακτικά
  • Κατάλληλο για κρεοπωλεία, εστιατόρια και εργαστήρια τροφίμων
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ AF300 ME IMANTA

Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 300
  • Κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο
  • Ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που κρύβει τη λεπίδα του μαχαιριού
  • Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας
  • Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm
  • Διαστάσεις πλατώ 250χ210mm
  • Βάρος: 39kg
  • Ιδανικό για πιτσαρίες, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ MORA FROST B5 12ΕΚ

Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος γυριστό Mora Frost 12 εκατοστών
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική γυριστή λάμα
  • Εργονομική και αντιολισθητική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Σουηδία
Kωδικός: 88034-12 (Β5) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER E130 “0” LW

91,00
Προκόπτης κρεατομηχανής Γερμανικής κατασκευής E130 "0" για σύστημα UNGER
  • Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
  • Συνδυάζεται με πλάκα και μαχαίρι κρεατομηχανής E130
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ GIESSER 2515wwl-15ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος γυριστό με ραβδώσεις 15 εκατοστών
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική γυριστή λάμα
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Kωδικός: 2515-15 wwl Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!