
SPECIAL OFFERS
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟ Β7/04 (ΚΟΜΠΟΣ)
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ LA MINERVA CE VINS22
Υδραυλικό γεμιστικό για λουκάνικα από ανοξείδωτο ατσάλι
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
- Εξ 'ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
- Ισχυρό, ανθεκτικό, συμπαγές
- Εργονομικό και εύκολο στην χρήση
- Με αφαιρούμενο κάδο για εύκολο καθαρισμό
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, εργοστάσια αλλαντικών, σούπερ μάρκετ κλπ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΑΦΑΝΟ PMMA – (A3 44x22cm)
ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ 16ΤΜΧ/100ΓΡ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ΓΥΡΙΣΤΟ GIESSER 2005-25ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR